Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Laukki, logo

 

Ota yhteyttä!

mira@laukki.fi

040-186 2222

 

 

 

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus

Valmennuksesta apua arjenhallintaan

Jäävätkö aloittamasi asiat usein kesken? Tuntuuko sinusta usein, että olet väärään aikaan väärässä paikassa? Huomauttelevatko läheisesi, että olet taas unohtanut sovittuja asioita? Onko rauhoittuminen ja keskittyminen vaikeaa? Tuntuuko arjen rutiineista selviytyminen raskaalta tai jopa mahdottomalta? Aiheuttaako ADHD tai autismin kirjon häiriöt haasteita arkeesi?

Jos vastasit useampaan kohtaan kyllä, saattaa ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus, eli nepsy-valmennus olla hyvä apukeino saada arkesi hallintaan. Nepsy-valmentajan avulla voit opetella uusia myönteisiä toimintatapoja mahdollisimman hyvän itsenäisen elämän hallitsemiseen.

 

Mistä on kyse ja kenelle valmennus sopii?

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus on arjenhallintaa, itsetuntoa ja ihmissuhdetaitoja kehittävä kuntoutusmenetelmä. Se soveltuu henkilöille, joilla on neurologisia erityisvaikeuksia (esim. ADHD, autismin kirjo tai aistitoiminnan häiriöt). Neuropsykiatrinen valmennus, eli nepsy-valmennus sopii arjenhallinnan avuksi myös mielenterveys- tai päihdekuntoutujille.

Nepsy-valmennuksella voidaan tukea erityisesti toiminnanohjauksen taitojen harjoittelemista. Toiminnanohjauksella tarkoitetaan taitoja, joiden avulla asioita saadaan tehdyksi. Näihin taitoihin kuuluu esimerkiksi ajanhallinta, suunnittelukyky, aloittamisen kyky ja loppuunsaattamisen taito. Valmennuksen tavoitteet asetetaan yhdessä asiakkaan kanssa ja valmennuksen kohteena voi olla mikä tahansa elämän osa-alue itsestä ja kodista huolehtimisesta aina opinnoissa tai työelämässä menestymiseen.

Ratkaisukeskeisen lähestymistavan ansiosta valmennuksessa keskitytään löytämään myönteisiä ratkaisutapoja arjen haasteista selviytymiseen. Asiakkaan omien vahvuuksien löytäminen sekä niiden hyödyntäminen ja vahvistaminen ovat tärkeässä roolissa Laukin nepsy-valmennuksessa.

 

 Hevostoiminta Laukin ratkaisukeskeisen nepsy-valmennuksen osa-alueita:

 

Kun päätät lähteä parantamaan elämänlaatuasi Laukin nepsy-valmennuksen avulla, teemme yhdessä suunnitelman valmennuksen sisällöstä ja tavoitteista. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva valmennuspaketti!