Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Laukki, logo

 

Ota yhteyttä!

mira@laukki.fi

040-186 2222

 

 

 

Turvallisuus

Hevostoiminta Laukin kaikessa toiminnassa turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Hyvin hoidettu talliympäristö, koulutetut ohjaajat ja toimintaan  soveltuvat hevoset luovat sekä fyysistä että psyykkistä turvallisuutta. Toimiminen suurikokoisen pakoeläimen kanssa sisältää kuitenkin aina jonkin verran riskejä, joita ei voida kokonaan poistaa. Tutustumalla tämän sivuston turvallisuusohjeisiin ja noudattamalla ohjaajan ohjeita varmistat turvallisuuden toteutumisen hevostoimintaan osallistuessasi.

Hevostoimintaan osallistumisen aikana alle 20-vuotiaat asiakkaat ovat vakuutettuja Hevostoiminta Laukin ryhmätapaturmavakuutuksella (Vakuutusyhtiö Pohjola). Vakuutusehdot on saatavissa sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajalta. Muille asiakkaille suositellaan oman tapaturmavakuutuksen hankkimista.

Hevostoiminta Laukki on Aluehallintoviraston rekisteröimä yksityinen sosiaalipalveluyritys, joten palveluiden tuottamista valvovat Aluehallintovirasto ja Vaasan kaupunki. Hevostoiminta Laukin omavalvontasuunnitelma on nähtävillä Laukin asiakaskansiossa Stall Långvikissa.

 

 Laukki - turvallisuus