Tiedote

Päivitämme tätä sivua viranomaisohjeiden pohjalta

Tiedote koronaviruksen vaikutuksista Laukin toimintaan

Päivitetty 13.8.2020 klo 19.05

Seuraamme Hevostoiminta Laukissa tiiviisti koronavirusepidemiaan liittyvää tiedotusta ja viranomaisten suosituksia.

Tämänhetkisten ohjeiden pohjalta toimimme toistaiseksi seuraavasti:

– NUOTTI-valmennuksen yksilötapaamiset voidaan pitää läsnätapaamisina tai etäkuntoutuksena videoyhteydellä.  Kasvokkain tapaamisissa huomioidaan tehostettu hygienia ja lähikontaktien välttäminen. Tilanteen mukaan voimme tavata myös ulkotiloissa. Kela on ilmoittanut, että jos tapaamisia joudutaan perumaan ja valmennusjakso tämän takia pitenee, valmennus voi tarvittaessa jatkua pidempään kuin päätöksessä mainitun viiden kuukauden ajan.

– Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan tallikäynnit pidetään sovitusti, mutta noudatetaan Stall Långvikin ja Suomen ratsastajainliiton ohjeistusta hygienia-asioissa (mm. toimimme ulkotiloissa, käytämme käsineitä, vältämme lähikontakteja ja huolehdimme käsihygieniasta). Hevostoiminnan ohjaaja huolehtii ohjeiden tiedottamisesta asiakkaille.

Tärkeää on nyt, että et tule sairastuneena tapaamisiin, vaan odottelet paranemista rauhassa kotona. Sairastumisista ja muista tapaamisten peruuttamisista ilmoitetaan normaaliin tapaan suoraan omalle työntekijälle (Mira 040-186 2222/Fredrika 044-245 0615/Tiina 041-318 5865).

– Muistetaan myös huolehtia hyvästä käsihygieniasta! Tässä hyvä ohje siihen:

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/infektioiden-ehkaisy-ja-torjuntaohjeita/kasienpesu-ja-yskiminen

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!