Ryhmille
TYKY-Toimintaa

Haluatko kokeilla täysin uudenlaisia työkaluja työpaikan tiimihengen vahvistamiseen? Kaipaatko ikimuistoista virkistyshetkeä arkisen puurtamisen vastapainoksi?

Laukin tykytalli -päivän aikana tiiminne yhteistyö hioutuu timantiksi! Koette yhdessä täysin uusia elämyksiä kauniissa maalaismiljöössä.

Kun uskallat heittäytyä hevosten maailmaan, huomaat uusia puolia itsessäsi ja työkavereissa.  Työyhteisön kommunikaatio virkistyy, tiimihenki vahvistuu ja tämä tulee näkymään myös työtehossa. 

Läsnäolo, luottamus ja kommunikaatio ovat hevoslaumassa elintärkeitä. Tykypäivän aikana nämä taidot vahvistuvat myös työtiimissänne.

Lue täältä lisää!

Mistä on kyse?

Laukin tykytalli-tapahtuma on yhden aamupäivän mittainen elämyksellinen kokonaisuus, jossa koulutettu hevostoiminnan ohjaaja ja teatteri-ilmaisun ohjaaja opastavat tiiminne hevosten viisauden äärelle.

Stall Långvikin maalaismaisemissa Sulvalla arjen roolit jätetään hetkeksi taakse ja keskitytään hevosen tavoin olemaan läsnä nykyhetkessä. Päivä alkaa rennosti aamukahveilla, minkä jälkeen tehdään toiminnallisia harjoituksia yhdessä hevosten kanssa. Aikaisempaa kokemusta hevosista ei tarvita! 

Kysy lisää:

Mira Huhta
mira(at)laukki.fi
040 186 2222

Laukin
TYKYTALLI-tapahtuma

Kesto: 3,5 h
Paikka: Stall Långvik, Munsmovägen 58, Sulva

Osallistujamäärä: maksimissaan 10 henkilöä (isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan)

Hinta: 890 € + alv (24%)

Palveluksessanne:

  • Mira Huhta; sosionomi (AMK), sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaaja ®
  • Marja Vuori; teatteriohjaamisen maisteri, teatteri-ilmaisun ohjaaja
  • Fredrika Sourander; kehityspsykologian maisteri, sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaaja ®


*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.