Mira Huhta

Yrittäjä, sosionomi (AMK), sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaaja®, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, HeLMi®-ohjaaja (hevosavusteinen läsnäolon taito ja mindfulness)

Innostun uuden oppimisesta ja nautin arjen pienistä hetkistä. Pyrin tartuttamaan samaa asennetta myös asiakkailleni. Positiivinen pedagogiikka ja ratkaisukeskeisyys ovat tärkeitä työvälineitäni.

Kiinnostukseni hevosavusteisiin kuntoutusmuotoihin syntyi jo kauan sitten oman ratsastusharrastukseni kautta. Kuten varmasti valtaosa hevosharrastajista, koen hevosten lisäävän hyvinvointia hyvin monella tavalla. Näitä vaikutuksia haluan sosiaalipedagogisen hevostoiminnan keinoin hyödyntää myös omassa työssäni. 

Aikaisempi työkokemukseni ammatillisen oppilaitoksen kuraattorina on kartuttanut tärkeitä taitoja nuorten ja perheiden tukemiseen. Olen myös pitkään toiminut mielialaongelmista kärsivien nuorten vertaistukiryhmien ohjaajana. 

Yksi tärkeimmistä työtehtävistäni on mielestäni auttaa asiakkaita löytämään omat vahvuutensa ja rohkeutta niiden hyödyntämiseen. Omia vahvuuksiani ovat rauhallisuus, sinnikkyys ja luotettavuus. 

 

Asioita, joita et ehkä vielä tiennyt minusta 😉

Vapaa-aikana tykkään pelata sählyä (työporukan höntsäsählyssä suurin saamani kohteliaisuus on ”ärsyttävä takiainen”). Tykkään myös nikkaroida ja näperrellä kaikenlaista, mm. kuormalavahuonekaluja ja miniatyyrijuttuja. Olen mestari säheltämään ja pudottelemaan tavaroita… Idoleitani ovat Peppi Pitkätossu (kukapa ei haluaisi asua samassa talossa hevosen ja apinan kanssa, ja omistaa kassillista kultarahoja!), Saku Koivu ja jääkiekkovalmentaja Mikko Manner (ihmisläheinen valmentaja, joka on omistautunut täydellä sydämellään jääkiekolle) .

Miran yhteystiedot

Puhelin : 040 186 2222
Sähköposti : mira@laukki.fi