NUOTTI-Valmennus

Hei sinä 16-29 vuotias nuori! Onko elämän suunta vähän hakusessa tai kaipaatko jonkinlaista muutosta arkeen? Tuntuuko, että yksin alkuun pääseminen on hankalaa? NUOTTI-valmennus on helppo tapa päästä vauhtiin tulevaisuuden suunnittelussa ja haaveiden toteuttamisessa. Saat meiltä oman valmentajan, jolla on aikaa ja innostusta paneutua juuri sun tilanteeseen.

Me autetaan sua löytämään omat vahvuutesi ja tuetaan asioiden hoitamisessa (esim. kouluasiat, rahakuviot, työnhaku…). Vaikka valmennuksessa käsitellään tärkeitä asioita, sen ei tarvitse silti olla tylsää! Toiveidesi mukaan voimme tavata vaikka ulkona luonnossa, kahviloissa tai jonkin kivan tekemisen merkeissä. Toki myös rauhallinen toimistomme Vaasan keskustassa on käytössä tapaamisia varten.

NUOTTI-valmennus on Kelan ammatillista kuntoutusta, jonka aikana tuemme sinua ottamaan seuraavia askelia kohti opiskelu- tai työelämää. Lähdetään yhdessä kirkastamaan tulevaisuuden suunnitelmiasi!

Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat tietää lisää valmennuksesta! Me NUOTTI-valmentajat Mira & Tiina ollaan täällä sua varten!

NUOTTI-valmennus sopii sinulle, jos

  • olet iältäsi 16-29-vuotias
  • sinulla ei ole opiskelu-/ työpaikkaa tai jos opintosi ovat vaarassa keskeytyä ja
  • toimintakykysi on heikentynyt tavalla, joka estää sinua suunnittelemasta tulevaisuuttasi tai pääsemästä opiskelemaan tai työhön.

NUOTTI-valmennuksen tavoitteena on:

  • herättää kiinnostuksesi omaan elämäntilanteeseesi ja tulevaisuuden suunnitteluun
  • tukea sinua opiskelu- tai työelämään suuntaamisessa
  • auttaa sinua tunnistamaan omat voimavarasi ja vahvuutesi sekä luoda uskoa muutoksen mahdollisuuteen

Miten NUOTTI-valmennukseen hakeudutaan?

  • Jos kiinnostuit valmennuksesta, ota yhteyttä Kelaan (Kelan kuntoutusasioiden palvelunumero 020 692 205). Voit tehdä yhteydenoton Kelaan myös yhdessä sosiaalityöntekijän, etsivän nuorisotyöntekijän tai jonkun muun työntekijäsi kanssa.
  • Kelan kuntoutusasiantuntija ottaa sinuun yhteyttä. Tämä suullinen haastattelu on samalla hakemuksesi NUOTTI-valmennukseen.
  • Haastattelun yhteydessä Kelan kuntoutuksen asiantuntija keskustelee kanssasi mahdollisista palveluntuottajista. Saat itse valita miltä Kelan kanssa sopimuksen tehneeltä palveluntuottajalta valmentajan haluat itsellesi.
  • NUOTTI-valmennus sisältää enintään 20 x 60 minuutin tapaamista enintään 5 kk aikana ja on sinulle maksutonta. Valmennuksen ajalle voit hakea kuntoutusrahaa Kelasta.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit valmennuksesta!

Ei haittaa, vaikka motivaatiosi olisi vielä vähän hakusessa: lähdetään yhdessä etsimään sellaisia asioita, joista juuri sinä innostut ja saat virtaa jatkaa eteenpäin!

Myös Kelasta saat lisätietoja aiheesta: 

Kela.fi NUOTTI-valmennus

Kela.fi näin haet NUOTTI-valmennusta

 

Henkilökohtaista tukea ja uutta
intoa tulevaisuuden suunnitteluun!

Hevostoiminta Laukki tarjoaa Kelan NUOTTI-valmennusta Pohjanmaan alueella (Vaasa ja lähialueet). Valmennustapaamiset toteutetaan pääasiassa nuoren arkiympäristössä, ja lisäksi voidaan hyödyntää luontoa ja hevostalliympäristöä esim. rentoutumistaitojen ja motivaation vahvistamisessa. Hevostoiminta Laukin työskentelyssä painopisteenä on ratkaisukeskeisyys, ja lähtökohtana ovat nuoren omat voimavarat ja vahvuudet.