Sijainti

Toimistomme sijaitsee Vaasan keskustassa (Pitkäkatu 37)

Hevostoiminta tapahtuu Stall Långvikissa Sulvalla (Munsmovägen 58)

 

Eläimet

Tilan pihattotallissa asustaa viitisentoista persoonallista hevosta ja ponia. Myös tallikissa Nystan viihtyy hiirijahdissa pihapiirissä.

Stall Långvik

Tästä pääset tustustumaan tarkemmin talliin ja sen hevosiin: Stall Långvik

Toimintaympäristö

Hevostoiminta

Hevostoiminta Laukin sosiaalipedagoginen hevostoiminta tapahtuu hevostalli Stall Långvikissa. Talli sijaitsee kauniissa perinnemaisemassa Munsmon kylässä Sulvalla. Matkaa Vaasan keskustasta on noin 15 kilometriä.

Toiminnassa käytettävät hevoset ja ponit ovat kilttejä, koulutettuja ja sosiaalipedagogiseen toimintaan hyvin soveltuvia. Kuten me ihmisetkin, jokainen hevonen on oma persoonansa, ja käytössä olevista  hevosista löytyykin sopiva kumppani monenlaisiin eri tarpeisiin.

Green Care -talli Stall Långvik pitää tärkeänä sekä hevosten että ihmisten hyvinvointia ja viihtymistä. Hevoset asuvat omissa laumoissaan pihattotallissa, eli ne pääsevät kulkemaan sisään ja ulos oman mielensä mukaan. Kesäisin käytössä on suuret laitumet. Hevosten luonnonmukaista käyttäytymistä tukevat puitteet antavat hyvät mahdollisuudet tutustua hevosten keskinäiseen viestintään ja eri hevosten yksilöllisiin luonteenpiirteisiin.

Tallilla on hyväpohjainen valaistu ratsastuskenttä ja lähistöllä on turvallisia maastoreittejä. Hevosten hoitamisen lomassa on mukava istahtaa kahvikupin ääreen tallin viihtyisässä taukotilassa.

 

NUOTTI-valmennus

NUOTTI-valmennuksen tapaamisia voidaan pitää Hevostoiminta Laukin viihtyisässä toimistossa Vaasan keskustassa (Pitkäkatu 37) tai nuoren arkiympäristössä (kotikäynnit, kahvilat, asiointikäynnit eri paikoissa, ulkoilu…). Myös NUOTTI-valmennusta voidaan toteuttaa hevostallilla nuoren niin toivoessa.