Laukin
TYKYTALLI-tapahtuma

Työyhteisön tiimihenki uudelle tasolle!

Haluatko kokeilla täysin uudenlaisia työkaluja työpaikan tiimihengen vahvistamiseen? Kaipaatko ikimuistoista virkistyshetkeä arkisen puurtamisen vastapainoksi?

Kenelle TYKYTALLI sopii?

Kuihduttaako kiire ja stressi työn ilon ja luovuuden? Tai kiristääkö kiireinen työtahti työpaikan ilmapiiriä ja vähentää yhteishenkeä? Haluatko oppia hauskalla ja kokemuksellisella tavalla uusia lähestymistapoja työhön?

Hevostoiminta Laukin tykytalli-tapahtuma sopii työyhteisöille, jotka haluavat ylläpitää ja kehittää hyvää tiimihenkeä sekä ovat valmiita kokeilemaan jotain uutta! Jos taas haluatte pysytellä tutuissa ja turvallisissa rooleissa, tämä ei ehkä ole teidän juttunne.

Laukin tykytalli -päivän aikana tiiminne yhteistyö hioutuu timantiksi! Koette yhdessä täysin uusia elämyksiä kauniissa maalaismiljöössä.

Kun uskallat heittäytyä hevosten maailmaan, huomaat uusia puolia itsessäsi ja työkavereissa.  Työyhteisön kommunikaatio virkistyy, tiimihenki vahvistuu ja tämä tulee näkymään myös työtehossa. 

Läsnäolo, luottamus ja kommunikaatio ovat hevoslaumassa elintärkeitä. Tykypäivän aikana nämä taidot vahvistuvat myös työtiimissänne.

Mistä on kyse?

Laukin tykytalli-tapahtuma on yhden aamupäivän mittainen elämyksellinen kokonaisuus, jossa koulutettu hevostoiminnan ohjaaja ja teatteri-ilmaisun ohjaaja opastavat tiiminne hevosten viisauden äärelle.

Stall Långvikin maalaismaisemissa Sulvalla arjen roolit jätetään hetkeksi taakse ja keskitytään hevosen tavoin olemaan läsnä nykyhetkessä. Päivä alkaa rennosti aamukahveilla, minkä jälkeen tehdään toiminnallisia harjoituksia yhdessä hevosten kanssa. Aikaisempaa kokemusta hevosista ei tarvita! 

Kysy lisää:

Mira Huhta
mira(at)laukki.fi
040 186 2222

Laukin
TYKYTALLI-tapahtuma

Tämä kaikki sisältyy tykytalli-aamupäivään:

 • Aamupala ja orientoituminen päivän aiheeseen (mm. turvallisuusasiat ja odotuksenne päivälle).
 • Yhteistä toiminnallista ohjelmaa, joka kehittää läsnäoloa tässä hetkessä, toisen viestien kuuntelemista ja oman vireystilan säätelyä.
 • Tutustutaan hevoseen eläimenä (lajityypilliset ominaisuudet, samankaltaisuudet ihmisen kanssa, mitä voimme oppia hevosilta).
 • Hevosten kanssa tehtävät pari- ja ryhmäharjoitukset, jotka kehittävät mm. keskittymiskykyä, vuorovaikutustaitoja ja tietoisuutta oman kehonkielen merkityksestä.
 • Päivän kantavana teemana on rauhoittuminen, avoin uteliaisuus uusille kokemuksille sekä tietoinen läsnäolo nykyhetkessä. Hevoset näyttävät meille hyvää esimerkkiä näistä taidoista!
 • Ryhmänne toiveiden mukaan voidaan painopisteeksi valita esim. stressinhallinta, tiimihenki, läsnäolotaidot tai vuorovaikutustaidot.
 • Kokemuksistanne ja oivalluksistanne kootaan yhteinen työkalupakki, jota pystytte hyödyntämään työssänne tapahtuman jälkeenkin.

Paikka: Stall Långvik, Munsmovägen 58, Sulva

Kesto: 3,5 h

Osallistujamäärä: maksimissaan 10 henkilöä (isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan)

Hinta: 890 € + alv (24%)

Palveluksessanne:

 • Mira Huhta; sosionomi (AMK), sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaaja ®
 • Marja Vuori; teatteriohjaamisen maisteri, teatteri-ilmaisun ohjaaja
 • Fredrika Sourander; kehityspsykologian maisteri, sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaaja ®

Varaa tästä oman ryhmänne tykytalli-tapahtuma:

Mitä hyötyä minulle ja työyhteisölleni on tykytallista?

Inspiroivassa ja kauniissa maalaismiljöössä pääset hetkeksi irtautumaan totutusta työympäristöstä ja työrooleista. Tämä auttaa raikastamaan omia ajatuksia ja parhaimmillaan luovuus pääsee tykypäivän siivittämänä uuteen kukoistukseen. Eräs tykytallikävijä kuvasikin osuvasti, että seuraavana päivänä “aivot olivat kuin uudet”!

 • Läsnäolotaitojen ja keskittymiskyvyn parantuminen lisäävät työtehoa -> saat enemmän aikaan ja voit paremmin.
 • Tiimin yhteishenki vahvistuu -> tämäkin vaikuttaa positiivisesti työn tuloksiin ja työviihtyvyyteen.
 • Läsnäolo nykyhetkessä ja keskittymistaidot ovat korostuneen tärkeitä nykyisessä hektisessä työelämässä. Yhdessä hevosten ja työkavereiden kanssa näiden taitojen harjoittelu on paitsi hauskaa, myös tehokasta. Kun saat kokemuksen täydellisestä läsnäolosta ja keskittymisestä hevosen kanssa, voit lähteä metsästämään näitä samoja hetkiä myös työpäiviisi.
 • Virkistävä ja erilainen elämys jää mieleen ja piristää vielä pitkään tapahtuman jälkeenkin. Yhteinen kokemus lisää työyhteisön keskinäistä luottamusta sekä yhdistää erilaisiakin työntekijöitä.

“Yllätyin siitä, miten hyvältä olo tuntui hevosten kanssa vietetyn hetken jälkeen.”

“Vaihtelevat harjoitukset olivat hauskoja, parasta oli kommunikaatio (sekä ihmisten välillä että ihmisten ja hevosten kesken). Kaikki harjoitukset toimivat hyvin sekä hevosiin tottumattomien että hevosihmisten kanssa.”

“Tämän kokemuksen johdosta aion jatkossa pysähtyä useammin nauttimaan hetkestä.”

”I will use this mind communication for my life and work.”

Palautetta tykytallista

Kysy lisää infoa

Vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin!