Tiina Sirén-Nuutinen

Yhteisöpedagogi (AMK), Lasten ja nuorten erityisohjaaja, Ammatillinen opettaja

Toimin NUOTTI-valmentajana Hevostoiminta Laukissa. Minulla on pitkä työkokemus ammatillisen koulutuksen parissa, ja vankka osaaminen arki- ja palveluohjaamisessa. Asiakkaiden hyvin erilaiset elämäntilanteet ja haasteet ovat kehittäneet joustavuuttani ja kykyä luoviinkin ratkaisuihin. Eri taustoista tulevien asiakkaiden kohtaamisessa on mielestäni tärkeää asiakkaan ajatusten ja arvojen kunnioittaminen. Tämä tukee myös asiakkaan kokemusta kuulluksi tulemisesta.

Koen kuuntelemisen tärkeäksi lähtökohdaksi toimivalle yhteistyölle, ja kohtaaminen onkin vahvuuksiani. Pyrin luomaan valmennustilanteesta sellaisen, että nuori kokee olevansa oman elämänsä asiantuntija. Myös toivolla on suuri merkitys ohjauksessa: yritän kohdistaa ajatuksia tulevaan ja tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Ajatukseni on se, että kaikki on mahdollista, ei ehkä juuri nyt mutta myöhemmin…

Koen tärkeänä sen, että yhdessä nuoren kanssa yritämme löytää nuoren kyvyt, taidot ja osaamisen. NUOTTI-valmentajan tehtävässä käytän mielelläni myös toiminnallisia ja luovia menetelmiä (esim. kädentaitojen ja luonnon hyödyntäminen työvälineenä). Morris-vehnäterrierinikin saattaa joskus olla mukana ”apuvalmentajana”.

Oma vahvuuteni on saada nuoria innostumaan uusien asioiden kokeilemisesta ja saada heitä rohkaistumaan kertomaan omista ajatuksistaan ja asioistaan. Olen joustava ja hyvä keksimään ratkaisuja.

 

Asioita, joita et ehkä tiennyt minusta: 😉

Tykkään jalkapallosta ja tiedän, mikä on paitsio. Pidän kaikista eläimistä ja haaveeni on joskus saada lemmikiksi kilpikonna. Tykkään kunnostaa huonekaluja ja tehdä remonttia.

Tiinan yhteystiedot

Puhelin : 041 318 5865
Sähköposti : tiina@laukki.fi